Mom Jean Bedeni Nasıl Seçilir?

Mom Jean Bedeni Nasıl Seçilir?

Mom Jean çeşitlerinin moda olmasıyla birlikte mom Jean bedeni nasıl seçilir sorusu da sıkça sorulan sorular arasında yerini aldı. Mom Jean çeşitleri arasından uygun modeli bulmak da kafa karışıklığı yaratabiliyor. 

Sizlere vereceğimiz tavsiyelerimiz sayesinde kendinize en uygun mom Jean modeli dolabınızın olmazsa olmaz parçası haline gelecek. 

İlk olarak doğru mom Jean bedenini nasıl bulabileceğinizden bahsedelim. 

Bel Ölçünüzü Öğrenmelisiniz 

Kendi bedeninize uygun olduğunu düşündüğünüz bir pantolonu denediğiniz zaman olmadığını, pot durduğunu fark etmişsinizdir. Zaman zaman böyle sorunlar pantolonun farklı kesimlerden tasarlanmasıyla alakalıdır. Bu nedenle bedeninize uygun olan pantolonların belinize tam oturmaması gibi sorunlar yaşanabiliyor.

Genellikle kot pantolonlar bel ölçüsü baz alınarak üretilmektedir. Bu sebeple bedenden ziyade ilk olarak bel ölçünüzü öğrenmelisiniz. 

Mom Jean pantolon modelleri yüksek bel olduğu için belinizin en ince noktasını düşünerek satın almalısınız. Eğer belinizin ölçüsüne göre bulamazsınız, daha dar ve daha bol iki model arasında kalırsanız dar olanı seçmelisiniz. Dar olan zamanla esneyecektir ve lifleri bollaşacaktır. 

Hem görünümü daha hoş hem de rahatlığıyla çok sevilen mom jeanler, belinize tam oturduğunda o rahatlığı siz de sonuna kadar hissedeceksiniz. 
Beli uygun ancak boyu uzun olan mom Jean ile karşılaşırsanız endişe etmenize hiç gerek yok. Mom jeanler üzerinde kolaylıkla tadilat işlemi gerçekleşebilir. Boyunu kısalttığınız zaman modeli bozulmayacaktır. 

Kesim ve Renk Seçiminize Dikkat Etmelisiniz

Beden ölçünüze tam uysa da denediğiniz pantolon tam olarak uymayabilir. Bunun sebebi pantolonun kesimidir. Özellikle paça ve bacak kesiminin vücudunuza uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz. 
İspanyol veya klasik kesim mom jeanler bacak boyunuzu uzun gösterirken slim fit modeller vücut hatlarınızı ön planda gösterir. 
Renk seçimi de biraz daha tarzınıza bağlı olarak değişebilir. Mevsimsel olarak da renk seçimi yapabilirsiniz. Kış aylarında koyu renk mom jean tercih edilirken yaz aylarında açık renkler tercih ediliyor. Genel olarak tercih edilen mom Jean modelleri ise yüksek bel ve koyu renk mom jeanlerdir.

Mom Jean Kombin Önerileri 

Bedeninize ve vücudunuza uygun mom jeani aldıktan sonra nasıl kombinleyeceğinize karar vermek konusunda soru işaretleriniz olabilir. Sizin için hazırladığımız mom Jean kombin önerileri size yardımcı olacaktır.

1-    Siyah Mom Jean 

Siyah mom Jean tercih ederseniz şık olmak istediğiniz zamanlarda da rahatlıkla giyebilirsiniz. Görseldeki gibi üzerine giyeceğiniz beyaz gömlek ve ince topuklu stilettolar ile ofis şıklığı veya özel davetlerinize uygun bir şıklığa erişebilirsiniz. 
Eğer daha spor bir görünüm elde etmek isterseniz üzerine crop veya oversize tişört giyebilirsiniz. Günlük veya spor ayakkabılarınızı da giyerek hem hoş hem de gündelik bir görünüm elde etmiş olursunuz. 

2-    Vintage Mom Jean

Eskilerin yeniden moda olması ile vintage giysiler dolaplarımızda yerini almaya başladı. Vintage elbise, gömlek, tişört ve mom Jean günlük yaşantımızda sıklıkla tercih ettiğimiz bir tarz haline geldi. Vintage mom Jean de favori mom jeanler arasında bir numaralı sırada yerini aldı. 
Salaş, spor ve rahat tarzda giyinmeyi seviyorsanız vintage mom Jean tam size göre! Altına giyeceğiniz converse veya spor ayakkabı ve üstüne giyeceğiniz sweat ile salaş olmanın hoşluğuna ulaşabilirsiniz. 

Çanta olarak ise bez kol çantaları veya sırt çantalarını tercih edebilirsiniz. Kombininize tamamlayıcı dokunuş yapan çantanız ve takılarınız ile rahat bir gün geçirmeye hazırsınız! 

3-    90’s Mom Fit Jean 

İster şık, ister salaş, ister spor görünebilirsiniz. 90’s mom fit Jean sayesinde tarzınızı yansıtabilir, gideceğiniz yere uygun kombin yapabilirsiniz. 

Görseldeki gibi şık olmak isterseniz bu mom Jean üzerine sade ve şık bir üst, üzerine de blazer ceket tercih edebilirsiniz. Eğer özel bir davete veya toplantıya katılmanız gerekiyorsa ince topuklu stiletto ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. 

Daha gündelik olmak isterseniz spor ayakkabı veya sneaker tercih edebilirsiniz. Yanınıza alacağınız kol çantası ve takacağınız takılar ile gideceğiniz yere hazırsınız! 

4-    Kesik Paça Mom Jean

Kesik paça mom Jean modelini dilediğiniz yerde giyebilirsiniz. Okula, iş yerine, toplantıya, arkadaşlarınızla buluşmaya, özel görüşmelerinize rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir model. Mom Jean üzerine ve tercih edeceğiniz ayakkabıya göre gideceğiniz yere uyum sağlayabilir. 

Crop ve blazer ceket ile daha şık görünebilir veya oversize tişört ile daha salaş olabilirsiniz. 

Görseldeki gibi crop üzerine blazer ceket, altına ise parmak arası topuklu terlik yaz akşamlarında gündelik giyim için ideal! Bu kombini ofis şıklığınıza şıklık katmak için de kullanabilirsiniz. 

Mom Jean bedeninizi ve kombin önerilerimizi sizinle paylaştık. Mom jeanlerinizi nasıl kombinleyeceğinize bağlı olarak her yerde giyebilirsiniz. Hem rahatlığı hem tarz görünümü sayesinde dolabınızın olmazsa olmaz parçası haline gelecek! 

Bir kere satın alınca uzun süre boyunca giyebileceğiniz kaliteli mom Jean çeşitlerine Havoş online mağazasından ulaşabilirsiniz.

Mom Jean Bedeni Nasıl Seçilir? Başlıklı yazımızdan memnun kaldıysanız Dolabınızın Olmazsa Olmaz Parçası Mom Jean Ne Demek? Başlıklı makalemize de göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Etiketler: mom jean, mom jean bedeni nasıl seçilir, mom jean modelleri
Ağustos 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR